CCPA-privacybeleid

Privacybeleid

Ons privacybeleid is voor het laatst bijgewerkt op 4 oktober 2023.

Dit privacybeleid beschrijft ons beleid en onze procedures met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van uw gegevens wanneer u de service gebruikt en informeert u over uw privacyrechten en hoe de wet u beschermt.

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens om de service te leveren en te verbeteren. Door de Dienst te gebruiken, gaat u akkoord met het verzamelen en gebruiken van informatie in overeenstemming met dit Privacybeleid. Dit privacybeleid is gegenereerd door TermsFeed CCPA Privacybeleid-sjabloon .

Interpretatie en definities

Interpretatie

De woorden waarvan de beginletter met een hoofdletter is geschreven, hebben een betekenis die onder de volgende voorwaarden is gedefinieerd. De volgende definities hebben dezelfde betekenis, ongeacht of ze in enkelvoud of meervoud voorkomen.

Definities

Voor de doeleinden van dit privacybeleid:

  • "Account" betekent een uniek account dat voor u is aangemaakt om toegang te krijgen tot onze Dienst of delen van onze Dienst.

  • 'Zakelijk' verwijst in het kader van de CCPA (California Consumer Privacy Act) naar het Bedrijf als de juridische entiteit die de persoonlijke gegevens van consumenten verzamelt en het doel en de middelen bepaalt voor de verwerking van de persoonlijke gegevens van consumenten, of namens welke dergelijke informatie wordt verzameld en dat alleen, of samen met anderen, het doel en de middelen bepaalt voor de verwerking van de persoonlijke informatie van consumenten die zaken doet in de staat Californië.

  • "Bedrijf" (in deze Overeenkomst ook wel "het Bedrijf", "Wij", "Ons" of "Onze" genoemd) verwijst naar Gluco Watches

  • ‘Land’ verwijst naar Nederland.

  • "Consument" betekent voor de doeleinden van de CCPA (California Consumer Privacy Act) een natuurlijke persoon die inwoner is van Californië. Onder een inwoner, zoals gedefinieerd in de wet, wordt verstaan ​​(1) elke persoon die zich in de VS bevindt voor andere dan tijdelijke of tijdelijke doeleinden, en (2) elke persoon die in de VS gedomicilieerd is en die zich tijdelijk of tijdelijk buiten de VS bevindt. voorbijgaand doel.

  • "Cookies" zijn kleine bestanden die door een website op uw computer, mobiel apparaat of ander apparaat worden geplaatst en die onder meer de details van uw browsegeschiedenis op die website bevatten.

  • "Gegevensbeheerder" verwijst voor de doeleinden van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) naar het Bedrijf als de rechtspersoon die alleen of samen met anderen het doel en de middelen voor de verwerking van Persoonsgegevens bepaalt.

  • "Apparaat" betekent elk apparaat dat toegang heeft tot de Dienst, zoals een computer, een mobiele telefoon of een digitale tablet.

  • "Do Not Track" (DNT) is een concept dat door Amerikaanse regelgevende instanties, in het bijzonder de Amerikaanse Federal Trade Commission (FTC), is gepromoot om de internetindustrie een mechanisme te laten ontwikkelen en implementeren waarmee internetgebruikers controle kunnen uitoefenen op het volgen van hun online activiteiten op websites.

  • "Persoonlijke gegevens" zijn alle gegevens die betrekking hebben op een geïdentificeerde of identificeerbare persoon.

    Voor de doeleinden van de CCPA betekent Persoonsgegevens alle informatie die u identificeert, gerelateerd is aan, beschrijft of in verband kan worden gebracht met, of redelijkerwijs met u in verband kan worden gebracht, direct of indirect.

  • "Verkoop" betekent in de zin van de CCPA (California Consumer Privacy Act) het verkopen, verhuren, vrijgeven, openbaar maken, verspreiden, beschikbaar stellen, overdragen of anderszins mondeling, schriftelijk of via elektronische of andere middelen communiceren van de eigendommen van een consument. persoonlijke informatie aan een ander bedrijf of een derde partij tegen geldelijke of andere waardevolle overwegingen.

  • "Dienst" verwijst naar de Website.

  • "Dienstverlener" betekent elke natuurlijke of rechtspersoon die de gegevens namens het Bedrijf verwerkt. Het verwijst naar externe bedrijven of personen die door het Bedrijf worden ingezet om de Dienst te faciliteren, om de Dienst namens het Bedrijf te verlenen, om diensten uit te voeren die verband houden met de Dienst of om het Bedrijf te helpen bij het analyseren van hoe de Dienst wordt gebruikt.

  • "Gebruiksgegevens" verwijst naar gegevens die automatisch worden verzameld, hetzij gegenereerd door het gebruik van de Dienst, hetzij door de Dienstinfrastructuur zelf (bijvoorbeeld de duur van een paginabezoek).

  • "Website" verwijst naar Gluco Watches, toegankelijk via https://www.glucowatches.com

  • "U" betekent de persoon die toegang heeft tot of gebruik maakt van de Service, of het bedrijf of een andere juridische entiteit namens wie een dergelijke persoon toegang heeft tot of gebruik maakt van de Service, indien van toepassing.

Verzamelen en gebruiken van uw persoonlijke gegevens

Soorten verzamelde gegevens

Persoonlijke gegevens

Tijdens het gebruik van onze service kunnen wij u vragen om ons bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie te verstrekken die kan worden gebruikt om contact met u op te nemen of om u te identificeren. Persoonlijk identificeerbare informatie kan omvatten, maar is niet beperkt tot:

  • E-mailadres

  • Voornaam en achternaam

  • Telefoonnummer

  • Adres, staat, provincie, postcode, stad

  • Gebruiksgegevens

Gebruiksgegevens

Gebruiksgegevens worden automatisch verzameld bij gebruik van de Dienst.

Gebruiksgegevens kunnen informatie omvatten zoals het internetprotocoladres van uw apparaat (bijv. IP-adres), browsertype, browserversie, de pagina's van onze Dienst die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd die u op die pagina's hebt doorgebracht, het unieke apparaat identificatiegegevens en andere diagnostische gegevens.

Wanneer u via of via een mobiel apparaat toegang krijgt tot de Dienst, kunnen wij automatisch bepaalde informatie verzamelen, inclusief maar niet beperkt tot het type mobiel apparaat dat u gebruikt, de unieke ID van uw mobiele apparaat, het IP-adres van uw mobiele apparaat, uw mobiele apparaat besturingssysteem, het type mobiele internetbrowser dat u gebruikt, unieke apparaat-ID's en andere diagnostische gegevens.

We kunnen ook informatie verzamelen die uw browser verzendt wanneer u onze service bezoekt of wanneer u toegang krijgt tot de service via of via een mobiel apparaat.

Trackingtechnologieën en cookies

We gebruiken cookies en soortgelijke trackingtechnologieën om de activiteit op onze service te volgen en bepaalde informatie op te slaan. De gebruikte trackingtechnologieën zijn bakens, tags en scripts om informatie te verzamelen en te volgen en om onze service te verbeteren en analyseren. De technologieën die wij gebruiken kunnen zijn:

  • Cookies of browsercookies. Een cookie is een klein bestand dat op uw apparaat wordt geplaatst. U kunt uw browser opdracht geven om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Als u echter geen cookies accepteert, kunt u mogelijk bepaalde delen van onze service niet gebruiken. Tenzij u uw browser zo heeft ingesteld dat deze cookies weigert, kan onze Dienst gebruik maken van Cookies.
  • Webbakens. Bepaalde delen van onze Dienst en onze e-mails kunnen kleine elektronische bestanden bevatten die bekend staan ​​als webbakens (ook wel clear gifs, pixeltags en single-pixel gifs genoemd) waarmee het Bedrijf bijvoorbeeld gebruikers kan tellen die deze pagina's hebben bezocht of een e-mail heeft geopend en voor andere gerelateerde websitestatistieken (bijvoorbeeld het vastleggen van de populariteit van een bepaalde sectie en het verifiëren van de systeem- en serverintegriteit).

Cookies kunnen ‘permanente’ of ‘sessiecookies’ zijn. Permanente cookies blijven op uw pc of mobiele apparaat staan ​​wanneer u offline gaat, terwijl sessiecookies worden verwijderd zodra u uw webbrowser sluit.

We gebruiken zowel sessie- als permanente cookies voor de hieronder uiteengezette doeleinden:

  • Noodzakelijke/essentiële cookies

    Type: Sessiecookies

    Beheerd door: Wij

    Doel: Deze cookies zijn essentieel om u de diensten te bieden die beschikbaar zijn via de website en om u in staat te stellen sommige functies ervan te gebruiken. Ze helpen gebruikers te authenticeren en frauduleus gebruik van gebruikersaccounts te voorkomen. Zonder deze cookies kunnen de diensten waar u om hebt gevraagd niet worden geleverd en gebruiken wij deze cookies alleen om u deze diensten te leveren.

  • Cookiebeleid / Kennisgeving Acceptatiecookies

    Type: permanente cookies

    Beheerd door: Wij

    Doel: Deze cookies identificeren of gebruikers het gebruik van cookies op de website hebben geaccepteerd.

  • Functionaliteitscookies

    Type: permanente cookies

    Beheerd door: Wij

    Doel: Met deze cookies kunnen wij keuzes onthouden die u maakt wanneer u de website gebruikt, zoals het onthouden van uw inloggegevens of taalvoorkeur. Het doel van deze cookies is om u een persoonlijkere ervaring te bieden en om te voorkomen dat u uw voorkeuren telkens opnieuw moet invoeren wanneer u de website gebruikt.

  • Tracking- en prestatiecookies

    Type: permanente cookies

    Beheerd door: Derden

    Doel: Deze cookies worden gebruikt om informatie bij te houden over het verkeer naar de website en hoe gebruikers de website gebruiken. De informatie die via deze cookies wordt verzameld, kan u direct of indirect identificeren als individuele bezoeker. Dit komt omdat de verzamelde informatie doorgaans is gekoppeld aan een pseudonieme identificatie die is gekoppeld aan het apparaat dat u gebruikt om toegang te krijgen tot de website. We kunnen deze cookies ook gebruiken om nieuwe pagina's, functies of nieuwe functionaliteit van de website te testen om te zien hoe onze gebruikers erop reageren.

Voor meer informatie over de cookies die we gebruiken en uw keuzes met betrekking tot cookies, kunt u ons Cookiebeleid of het Cookies-gedeelte van ons Privacybeleid bezoeken.

Gebruik van uw persoonlijke gegevens

Het Bedrijf kan Persoonsgegevens gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • Om onze Dienst te leveren en te onderhouden , inclusief om het gebruik van onze Dienst te monitoren.

  • Om uw account te beheren: om uw registratie als gebruiker van de Dienst te beheren. De Persoonsgegevens die u verstrekt, kunnen u toegang geven tot verschillende functionaliteiten van de Dienst die voor u als geregistreerde gebruiker beschikbaar zijn.

  • Voor de uitvoering van een contract: de ontwikkeling, naleving en uitvoering van het koopcontract voor de producten, artikelen of diensten die u hebt gekocht of van enig ander contract met ons via de dienst.

  • Om contact met u op te nemen: Om contact met u op te nemen via e-mail, telefoongesprekken, sms of andere gelijkwaardige vormen van elektronische communicatie, zoals pushmeldingen van een mobiele applicatie over updates of informatieve communicatie met betrekking tot de functionaliteiten, producten of gecontracteerde diensten, inclusief de beveiligingsupdates, wanneer dit nodig of redelijk is voor de uitvoering ervan.

  • Om u te voorzien van nieuws, speciale aanbiedingen en algemene informatie over andere goederen, diensten en evenementen die wij aanbieden en die vergelijkbaar zijn met de goederen, diensten en evenementen die u al hebt gekocht of waar u naar hebt geïnformeerd, tenzij u ervoor heeft gekozen dergelijke informatie niet te ontvangen.

  • Om uw verzoeken te beheren: om uw verzoeken aan ons bij te wonen en te beheren.

  • Voor bedrijfsoverdrachten: Wij kunnen uw gegevens gebruiken om een ​​fusie, afstoting, herstructurering, reorganisatie, ontbinding of andere verkoop of overdracht van een deel of al onze activa te evalueren of uit te voeren, ongeacht of dit in de continuïteit is of als onderdeel van een faillissement, liquidatie, of een soortgelijke procedure, waarbij de door ons bewaarde persoonlijke gegevens over onze servicegebruikers tot de overgedragen activa behoren.

  • Voor andere doeleinden : We kunnen uw gegevens voor andere doeleinden gebruiken, zoals gegevensanalyse, het identificeren van gebruikstrends, het bepalen van de effectiviteit van onze promotiecampagnes en het evalueren en verbeteren van onze Dienst, producten, diensten, marketing en uw ervaring.

We kunnen uw persoonlijke gegevens delen in de volgende situaties:

  • Met dienstverleners: Wij kunnen uw persoonlijke gegevens delen met dienstverleners om het gebruik van onze dienst te monitoren en analyseren, voor betalingsverwerking, om contact met u op te nemen.
  • Voor bedrijfsoverdrachten: Wij kunnen uw persoonlijke gegevens delen of overdragen in verband met of tijdens onderhandelingen over een fusie, verkoop van bedrijfsactiva, financiering of overname van ons geheel of een deel van ons bedrijf aan een ander bedrijf.
  • Met aangesloten bedrijven: We kunnen uw informatie delen met onze aangesloten bedrijven, in welk geval we van deze aangesloten bedrijven eisen dat ze dit Privacybeleid naleven. Gelieerde ondernemingen omvatten ons moederbedrijf en alle andere dochterondernemingen, joint venture-partners of andere bedrijven die wij controleren of die onder gezamenlijke controle van ons staan.
  • Met zakenpartners: Wij kunnen uw gegevens delen met onze zakenpartners om u bepaalde producten, diensten of promoties aan te bieden.
  • Met andere gebruikers: wanneer u persoonlijke informatie deelt of anderszins in de openbare ruimtes communiceert met andere gebruikers, kan dergelijke informatie door alle gebruikers worden bekeken en buiten het openbaar worden verspreid.
  • Met uw toestemming : met uw toestemming kunnen wij uw persoonlijke gegevens voor andere doeleinden openbaar maken.

Bewaring van uw persoonlijke gegevens

Het Bedrijf bewaart uw Persoonsgegevens slechts zo lang als nodig is voor de doeleinden uiteengezet in dit Privacybeleid. Wij zullen uw Persoonsgegevens bewaren en gebruiken voor zover dit nodig is om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (bijvoorbeeld als we uw gegevens moeten bewaren om te voldoen aan de toepasselijke wetgeving), geschillen op te lossen en onze wettelijke overeenkomsten en ons beleid af te dwingen.

Het Bedrijf bewaart Gebruiksgegevens ook voor interne analysedoeleinden. Gebruiksgegevens worden over het algemeen voor een kortere periode bewaard, behalve wanneer deze gegevens worden gebruikt om de veiligheid te versterken of om de functionaliteit van Onze Dienst te verbeteren, of als Wij wettelijk verplicht zijn deze gegevens voor langere tijd te bewaren.

Overdracht van uw persoonlijke gegevens

Uw informatie, inclusief Persoonsgegevens, wordt verwerkt in de kantoren van het Bedrijf en op andere plaatsen waar de bij de verwerking betrokken partijen zich bevinden. Het betekent dat deze informatie kan worden overgedragen naar – en onderhouden op – computers die zich buiten uw staat, provincie, land of ander rechtsgebied van de overheid bevinden waar de wetten inzake gegevensbescherming kunnen verschillen van die van uw rechtsgebied.

Uw toestemming voor dit privacybeleid, gevolgd door uw indiening van dergelijke informatie, vertegenwoordigt uw instemming met die overdracht.

Het Bedrijf zal alle stappen ondernemen die redelijkerwijs nodig zijn om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en in overeenstemming met dit privacybeleid worden behandeld en dat uw persoonlijke gegevens niet worden overgedragen aan een organisatie of een land, tenzij er adequate controles zijn ingesteld, waaronder de beveiliging van Uw gegevens en andere persoonlijke informatie.

Openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens

Zakelijke transacties

Als het bedrijf betrokken is bij een fusie, overname of verkoop van activa, kunnen uw persoonlijke gegevens worden overgedragen. Wij zullen u hiervan op de hoogte stellen voordat uw persoonlijke gegevens worden overgedragen en onderworpen worden aan een ander privacybeleid.

Politie

Onder bepaalde omstandigheden kan het Bedrijf verplicht zijn om uw Persoonsgegevens vrij te geven als dit wettelijk verplicht is of als reactie op geldige verzoeken van overheidsinstanties (bijvoorbeeld een rechtbank of een overheidsinstantie).

Andere wettelijke vereisten

Het Bedrijf kan uw Persoonsgegevens openbaar maken als het te goeder trouw van mening is dat een dergelijke actie noodzakelijk is om:

  • Voldoen aan een wettelijke verplichting
  • Bescherm en verdedig de rechten of eigendom van het bedrijf
  • Mogelijke misstanden in verband met de Dienst voorkomen of onderzoeken
  • Bescherm de persoonlijke veiligheid van gebruikers van de dienst of het publiek
  • Bescherm tegen wettelijke aansprakelijkheid

Beveiliging van uw persoonlijke gegevens

De veiligheid van uw persoonlijke gegevens is belangrijk voor ons, maar onthoud dat geen enkele methode van verzending via internet of methode van elektronische opslag 100% veilig is. Hoewel wij ernaar streven commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen wij de absolute veiligheid ervan niet garanderen.

Gedetailleerde informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens

De dienstverleners waar wij gebruik van maken, hebben mogelijk toegang tot uw persoonlijke gegevens. Deze externe leveranciers verzamelen, bewaren, gebruiken, verwerken en dragen informatie over uw activiteit op onze service over in overeenstemming met hun privacybeleid.

Analyses

We kunnen externe dienstverleners gebruiken om het gebruik van onze dienst te monitoren en analyseren.

Email reclame

We kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om contact met u op te nemen met nieuwsbrieven, marketing- of promotiemateriaal en andere informatie die voor u interessant kan zijn. U kunt zich afmelden voor het ontvangen van (een deel van) deze communicatie van ons door de afmeldingslink of de instructies te volgen die in elke e-mail staan ​​die wij sturen of door contact met ons op te nemen.

CCPA-privacy

Dit gedeelte over de privacyverklaring voor inwoners van Californië vormt een aanvulling op de informatie in ons privacybeleid en is uitsluitend van toepassing op alle bezoekers, gebruikers en anderen die in de staat Californië wonen.

Categorieën van verzamelde persoonlijke informatie

Wij verzamelen informatie die een bepaalde consument of apparaat identificeert, ermee verband houdt, beschrijft, ernaar verwijst, in verband kan worden gebracht met, of redelijkerwijs in verband kan worden gebracht, direct of indirect. Het volgende is een lijst met categorieën van persoonlijke informatie die we in de afgelopen twaalf (12) maanden kunnen verzamelen of verzameld kunnen hebben van inwoners van Californië.

Houd er rekening mee dat de categorieën en voorbeelden in de onderstaande lijst dezelfde zijn als gedefinieerd in de CCPA. Dit betekent niet dat alle voorbeelden van die categorie van persoonlijke informatie daadwerkelijk door ons zijn verzameld, maar weerspiegelt naar ons beste weten onze oprechte overtuiging dat een deel van die informatie uit de toepasselijke categorie mogelijk is en mogelijk is verzameld. Bepaalde categorieën persoonlijke informatie worden bijvoorbeeld alleen verzameld als u dergelijke persoonlijke informatie rechtstreeks aan ons verstrekt.

  • Categorie A: Identificatiegegevens.

    Voorbeelden: een echte naam, alias, postadres, unieke persoonlijke identificatie, online identificatie, Internet Protocol-adres, e-mailadres, accountnaam, rijbewijsnummer, paspoortnummer of andere soortgelijke identificatiegegevens.

    Verzameld: Ja.

  • Categorie B: Categorieën persoonlijke informatie vermeld in het California Customer Records-statuut (Cal. Civ. Code § 1798.80(e)).

    Voorbeelden: een naam, handtekening, burgerservicenummer, fysieke kenmerken of beschrijving, adres, telefoonnummer, paspoortnummer, rijbewijs- of identiteitskaartnummer, verzekeringspolisnummer, opleiding, werk, arbeidsverleden, bankrekeningnummer, creditcardnummer , bankpasnummer of andere financiële informatie, medische informatie of informatie over de ziektekostenverzekering. Sommige persoonlijke gegevens in deze categorie kunnen overlappen met andere categorieën.

    Verzameld: Ja.

  • Categorie C: Beschermde classificatiekenmerken onder Californische of federale wetgeving.

    Voorbeelden: leeftijd (40 jaar of ouder), ras, huidskleur, afkomst, nationale afkomst, staatsburgerschap, religie of geloofsovertuiging, burgerlijke staat, medische aandoening, lichamelijke of geestelijke handicap, geslacht (inclusief geslacht, genderidentiteit, genderexpressie, zwangerschap of bevalling en gerelateerde medische aandoeningen), seksuele geaardheid, veteranen- of militaire status, genetische informatie (inclusief familiale genetische informatie).

    Verzameld: Nee.

  • Categorie D: Commerciële informatie.

    Voorbeelden: gegevens en geschiedenis van gekochte of overwogen producten of diensten.

    Verzameld: Ja.

  • Categorie E: Biometrische informatie.

    Voorbeelden: genetische, fysiologische, gedrags- en biologische kenmerken, of activiteitspatronen die worden gebruikt om een ​​sjabloon of andere identificatie of identificerende informatie te extraheren, zoals vingerafdrukken, gezichtsafdrukken en stemafdrukken, iris- of netvliesscans, toetsaanslagen, gang of andere fysieke patronen en slaap-, gezondheids- of bewegingsgegevens.

    Verzameld: Nee.

  • Categorie F: Internet of andere soortgelijke netwerkactiviteit.

    Voorbeelden: Interactie met onze Dienst of advertentie.

    Verzameld: Ja.

  • Categorie G: Geolocatiegegevens.

    Voorbeelden: geschatte fysieke locatie.

    Verzameld: Nee.

  • Categorie H: Sensorische gegevens.

    Voorbeelden: audio-, elektronische, visuele, thermische, olfactorische of soortgelijke informatie.

    Verzameld: Nee.

  • Categorie I: Professionele of werkgerelateerde informatie.

    Voorbeelden: huidige of vroegere functiegeschiedenis of prestatiebeoordelingen.

    Verzameld: Nee.

  • Categorie J: Niet-openbare onderwijsinformatie (volgens de Family Educational Rights and Privacy Act (20 USC Section 1232g, 34 CFR Part 99)).

    Voorbeelden: onderwijsdocumenten die rechtstreeks verband houden met een student en worden bijgehouden door een onderwijsinstelling of een partij die namens haar optreedt, zoals cijfers, transcripties, klassenlijsten, studentenroosters, studentidentificatiecodes, financiële informatie van studenten of disciplinaire dossiers van studenten.

    Verzameld: Nee.

  • Categorie K: gevolgtrekkingen uit andere persoonlijke informatie.

    Voorbeelden: Profiel dat de voorkeuren, kenmerken, psychologische trends, aanleg, gedrag, attitudes, intelligentie, capaciteiten en bekwaamheden van een persoon weerspiegelt.

    Verzameld: Nee.

Onder CCPA omvatten persoonlijke gegevens niet:

  • Openbaar beschikbare informatie uit overheidsarchieven
  • Geanonimiseerde of geaggregeerde consumenteninformatie
  • Informatie die is uitgesloten van het toepassingsgebied van de CCPA, zoals:
    • Gezondheids- of medische informatie die valt onder de Health Insurance Portability and Accountability Act van 1996 (HIPAA) en de California Confidentiality of Medical Information Act (CMIA) of gegevens uit klinische onderzoeken
    • Persoonlijke informatie die valt onder bepaalde sectorspecifieke privacywetten, waaronder de Fair Credit Reporting Act (FRCA), de Gramm-Leach-Bliley Act (GLBA) of de California Financial Information Privacy Act (FIPA), en de Driver's Privacy Protection Act van 1994

Bronnen van persoonlijke informatie

Wij verkrijgen de hierboven genoemde categorieën persoonlijke informatie uit de volgende categorieën bronnen:

  • Rechtstreeks van jou . Bijvoorbeeld uit de formulieren die u invult op onze Service, voorkeuren die u kenbaar maakt of verstrekt via onze Service, of uit uw aankopen op onze Service.
  • Indirect van jou . Bijvoorbeeld door het observeren van uw activiteit op onze Service.
  • Automatisch van jou . Bijvoorbeeld via cookies die wij of onze dienstverleners op uw apparaat plaatsen terwijl u door onze dienst navigeert.
  • Van dienstverleners . Bijvoorbeeld externe leveranciers om het gebruik van onze Service te monitoren en analyseren, externe leveranciers voor betalingsverwerking of andere externe leveranciers die Wij gebruiken om de Service aan u te leveren.

Gebruik van persoonlijke informatie voor zakelijke doeleinden of commerciële doeleinden

We kunnen persoonlijke informatie die we verzamelen gebruiken of openbaar maken voor "zakelijke doeleinden" of "commerciële doeleinden" (zoals gedefinieerd onder de CCPA), waaronder de volgende voorbeelden:

  • Om onze Dienst uit te voeren en U onze Dienst te verlenen.
  • Om u ondersteuning te bieden en te reageren op uw vragen, inclusief het onderzoeken en aanpakken van uw zorgen en het monitoren en verbeteren van onze service.
  • Om te voldoen aan de reden waarom u de informatie heeft verstrekt. Als u bijvoorbeeld uw contactgegevens deelt om een ​​vraag te stellen over onze service, zullen wij die persoonlijke gegevens gebruiken om op uw vraag te reageren. Als u uw persoonlijke gegevens verstrekt om een ​​product of dienst te kopen, zullen wij die informatie gebruiken om uw betaling te verwerken en de levering te vergemakkelijken.
  • Om te reageren op verzoeken van wetshandhavingsinstanties en zoals vereist door de toepasselijke wetgeving, gerechtelijk bevel of overheidsvoorschriften.
  • Zoals aan u beschreven bij het verzamelen van uw persoonlijke gegevens of zoals anderszins uiteengezet in de CCPA.
  • Voor interne administratieve en auditdoeleinden.
  • Om beveiligingsincidenten op te sporen en bescherming te bieden tegen kwaadwillige, bedrieglijke, frauduleuze of illegale activiteiten, inclusief, indien nodig, het vervolgen van degenen die verantwoordelijk zijn voor dergelijke activiteiten.

Houd er rekening mee dat de hierboven gegeven voorbeelden illustratief zijn en niet uitputtend bedoeld zijn. Voor meer informatie over hoe wij deze informatie gebruiken, verwijzen wij u naar het gedeelte 'Gebruik van uw persoonlijke gegevens'.

Als we besluiten om aanvullende categorieën persoonlijke informatie te verzamelen of de persoonlijke informatie die we hebben verzameld te gebruiken voor wezenlijk andere, niet-gerelateerde of onverenigbare doeleinden, zullen we dit privacybeleid bijwerken.

Openbaarmaking van persoonlijke informatie voor zakelijke doeleinden of commerciële doeleinden

We kunnen de volgende categorieën persoonlijke informatie voor zakelijke of commerciële doeleinden gebruiken of openbaar maken en hebben deze mogelijk in de afgelopen twaalf (12) maanden gebruikt of openbaar gemaakt:

  • Categorie A: Identificatiegegevens
  • Categorie B: Categorieën persoonlijke informatie vermeld in het California Customer Records-statuut (Cal. Civ. Code § 1798.80(e))
  • Categorie D: Commerciële informatie
  • Categorie F: Internet of andere soortgelijke netwerkactiviteit

Houd er rekening mee dat de hierboven genoemde categorieën de categorieën zijn die zijn gedefinieerd in de CCPA. Dit betekent niet dat alle voorbeelden van die categorie van persoonlijke informatie daadwerkelijk openbaar zijn gemaakt, maar weerspiegelt onze oprechte overtuiging, voor zover ons bekend, dat een deel van die informatie uit de toepasselijke categorie mogelijk is en mogelijk openbaar is gemaakt.

Wanneer we persoonlijke informatie openbaar maken voor een zakelijk of commercieel doel, gaan we een contract aan dat het doel beschrijft en vereist dat de ontvanger die persoonlijke informatie vertrouwelijk houdt en voor geen enkel doel gebruikt, behalve voor het uitvoeren van het contract.

Verkoop van persoonlijke informatie

Zoals gedefinieerd in de CCPA betekenen ‘verkopen’ en ‘verkoop’ het verkopen, verhuren, vrijgeven, openbaar maken, verspreiden, beschikbaar stellen, overdragen of anderszins mondeling, schriftelijk of via elektronische of andere middelen communiceren van de persoonlijke gegevens van een consument door de zaken aan een derde partij tegen waardevolle overweging. Dit betekent dat we mogelijk een voordeel hebben ontvangen in ruil voor het delen van persoonlijke informatie, maar niet noodzakelijkerwijs een geldelijk voordeel.

Houd er rekening mee dat de onderstaande categorieën de categorieën zijn die zijn gedefinieerd in de CCPA. Dit betekent niet dat alle voorbeelden van die categorie van persoonlijke informatie daadwerkelijk zijn verkocht, maar weerspiegelt onze oprechte overtuiging, voor zover wij weten, dat een deel van die informatie uit de toepasselijke categorie kan worden en mogelijk is gedeeld voor een tegenprestatie. .

We kunnen de volgende categorieën persoonlijke informatie verkopen, en hebben dit mogelijk in de afgelopen twaalf (12) maanden verkocht:

  • Categorie A: Identificatiegegevens
  • Categorie B: Categorieën persoonlijke informatie vermeld in het California Customer Records-statuut (Cal. Civ. Code § 1798.80(e))
  • Categorie D: Commerciële informatie
  • Categorie F: Internet of andere soortgelijke netwerkactiviteit

Delen van persoonlijke informatie

We kunnen uw persoonlijke gegevens, geïdentificeerd in de bovenstaande categorieën, delen met de volgende categorieën van derden:

  • Dienstverleners
  • Betalingsverwerkers
  • Onze aangesloten bedrijven
  • Onze zakenpartners
  • Externe leveranciers aan wie u of uw agenten ons toestemming geven om uw persoonlijke gegevens vrij te geven in verband met producten of diensten die wij aan u leveren

Verkoop van persoonlijke gegevens van minderjarigen jonger dan 16 jaar

We verzamelen niet bewust persoonlijke gegevens van minderjarigen jonger dan 16 jaar via onze Dienst, hoewel bepaalde websites van derden waarnaar we linken dit wel kunnen doen. Deze websites van derden hebben hun eigen gebruiksvoorwaarden en privacybeleid en wij moedigen ouders en wettelijke voogden aan om het internetgebruik van hun kinderen in de gaten te houden en hun kinderen te instrueren om nooit zonder hun toestemming informatie op andere websites te verstrekken.

We verkopen de persoonlijke gegevens van consumenten waarvan we feitelijk weten dat ze jonger zijn dan 16 jaar niet, tenzij we positieve toestemming krijgen (het "recht om zich aan te melden") van de consument die tussen de 13 en 16 jaar oud is, of de ouder of voogd van een consument die jonger is dan 13 jaar. Consumenten die zich aanmelden voor de verkoop van persoonlijke informatie, kunnen zich op elk moment afmelden voor toekomstige verkopen. Om het recht op opt-out uit te oefenen, kunt u (of uw bevoegde vertegenwoordiger) een verzoek bij ons indienen door contact met ons op te nemen.

Als u reden heeft om aan te nemen dat een kind jonger dan 13 (of 16) ons persoonlijke gegevens heeft verstrekt, neem dan met voldoende details contact met ons op zodat wij die informatie kunnen verwijderen.

Uw rechten onder de CCPA

De CCPA biedt inwoners van Californië specifieke rechten met betrekking tot hun persoonlijke gegevens. Als u inwoner bent van Californië, heeft u de volgende rechten:

  • Het recht op kennisgeving. U heeft het recht om geïnformeerd te worden over welke categorieën Persoonsgegevens worden verzameld en voor welke doeleinden de Persoonsgegevens worden gebruikt.
  • Het recht om te verzoeken. Onder CCPA heeft u het recht om te verzoeken dat wij informatie aan u vrijgeven over onze verzameling, gebruik, verkoop, openbaarmaking voor zakelijke doeleinden en delen van persoonlijke informatie. Zodra wij uw verzoek hebben ontvangen en bevestigd, zullen wij u het volgende bekendmaken:
    • De categorieën persoonlijke informatie die we over u hebben verzameld
    • De categorieën van bronnen voor de persoonlijke informatie die we over u hebben verzameld
    • Ons zakelijke of commerciële doel voor het verzamelen of verkopen van die persoonlijke informatie
    • De categorieën van derde partijen met wie wij die persoonlijke informatie delen
    • De specifieke stukjes persoonlijke informatie die we over u hebben verzameld
    • Als we uw persoonlijke gegevens hebben verkocht of uw persoonlijke gegevens openbaar hebben gemaakt voor een zakelijk doel, zullen we het volgende aan u bekendmaken:
      • De categorieën van persoonlijke informatiecategorieën die worden verkocht
      • De categorieën van persoonlijke informatiecategorieën die worden bekendgemaakt
  • Het recht om nee te zeggen tegen de verkoop van Persoonsgegevens (opt-out). U heeft het recht om ons opdracht te geven uw persoonlijke gegevens niet te verkopen. Neem contact met ons op als u een opt-outverzoek wilt indienen.
  • Het recht om Persoonsgegevens te verwijderen. U heeft het recht om de verwijdering van uw persoonlijke gegevens te verzoeken, behoudens bepaalde uitzonderingen. Zodra wij uw verzoek hebben ontvangen en bevestigd, zullen wij uw persoonlijke gegevens uit onze administratie verwijderen (en onze dienstverleners opdracht geven om deze te verwijderen), tenzij er een uitzondering van toepassing is. We kunnen uw verwijderingsverzoek weigeren als het bewaren van de informatie noodzakelijk is voor ons of onze dienstverleners om:
    • De transactie voltooien waarvoor wij de persoonlijke gegevens hebben verzameld, een goed of dienst leveren waar u om hebt gevraagd, acties ondernemen die redelijkerwijs kunnen worden verwacht binnen de context van onze voortdurende zakelijke relatie met u, of anderszins ons contract met u uitvoeren.
    • Detecteer beveiligingsincidenten, bescherm u tegen kwaadwillige, bedrieglijke, frauduleuze of illegale activiteiten, of vervolg de verantwoordelijken voor dergelijke activiteiten.
    • Debug producten om fouten te identificeren en te repareren die de bestaande beoogde functionaliteit aantasten.
    • Maak gebruik van de vrijheid van meningsuiting, waarborg het recht van een andere consument om zijn recht op vrije meningsuiting uit te oefenen, of oefen een ander recht uit waarin de wet voorziet.
    • Voldoen aan de California Electronic Communications Privacy Act (Cal. Penal Code § 1546 e.v.).
    • Deelnemen aan openbaar of collegiaal getoetst wetenschappelijk, historisch of statistisch onderzoek in het algemeen belang dat voldoet aan alle andere toepasselijke ethische en privacywetten, wanneer het verwijderen van de informatie de prestatie van het onderzoek waarschijnlijk onmogelijk maakt of ernstig schaadt, als u eerder geïnformeerde toestemming hebt gegeven .
    • Alleen intern gebruik mogelijk maken dat redelijkerwijs aansluit bij de verwachtingen van de consument op basis van uw relatie met ons.
    • Voldoen aan een wettelijke verplichting.
    • Maak ander intern en rechtmatig gebruik van die informatie die verenigbaar is met de context waarin u deze heeft verstrekt.
  • Het recht om niet gediscrimineerd te worden. U heeft het recht om niet gediscrimineerd te worden vanwege het uitoefenen van uw consumentenrechten, onder meer door:
    • Het weigeren van goederen of diensten aan u
    • Het hanteren van verschillende prijzen of tarieven voor goederen of diensten, inclusief het gebruik van kortingen of andere voordelen of het opleggen van boetes
    • Het leveren van een ander niveau of kwaliteit van goederen of diensten aan u
    • Suggereren dat u een andere prijs of tarief ontvangt voor goederen of diensten, of een ander niveau of kwaliteit van goederen of diensten

Uitoefening van uw CCPA-gegevensbeschermingsrechten

Om uw rechten onder de CCPA uit te oefenen, en als u een inwoner van Californië bent, kunt u contact met ons opnemen:

  • Door deze pagina op onze website te bezoeken: https://www.glucowatches.com
  • Door ons een e-mail te sturen: healthytimepieces@gmail.com

Alleen u, of een bij de staatssecretaris van Californië geregistreerde persoon die u machtigt om namens u op te treden, mag een verifieerbaar verzoek indienen met betrekking tot uw persoonlijke gegevens.

Uw verzoek aan ons moet:

  • Geef voldoende informatie waarmee we redelijkerwijs kunnen verifiëren dat u de persoon bent over wie we persoonlijke informatie hebben verzameld, of dat u een bevoegde vertegenwoordiger bent
  • Beschrijf uw verzoek met voldoende details zodat wij het goed kunnen begrijpen, evalueren en erop kunnen reageren

We kunnen niet op uw verzoek reageren of u de vereiste informatie verstrekken als we niet:

  • Controleer uw identiteit of bevoegdheid om het verzoek in te dienen
  • En bevestig dat de persoonlijke informatie op u betrekking heeft

Wij zullen de vereiste informatie kosteloos openbaar maken en leveren binnen 45 dagen na ontvangst van uw verifieerbare verzoek. De termijn voor het verstrekken van de vereiste informatie kan, indien redelijkerwijs noodzakelijk en met voorafgaande kennisgeving, eenmalig met nog eens 45 dagen worden verlengd.

Eventuele openbaarmakingen die wij verstrekken, hebben alleen betrekking op de periode van twaalf maanden voorafgaand aan de ontvangst van het verifieerbare verzoek.

Voor verzoeken om gegevensportabiliteit selecteren wij een formaat waarin wij uw persoonlijke gegevens verstrekken, dat direct bruikbaar is en waarmee u de gegevens ongehinderd van de ene naar de andere entiteit kunt overbrengen.

Verkoop mijn persoonlijke gegevens niet

U heeft het recht om u af te melden voor de verkoop van uw persoonlijke gegevens. Zodra we een verifieerbaar consumentenverzoek van u hebben ontvangen en bevestigd, stoppen we met de verkoop van uw persoonlijke gegevens. Om uw recht op opt-out uit te oefenen, kunt u contact met ons opnemen.

De Dienstverleners waarmee wij samenwerken (bijvoorbeeld onze analyse- of advertentiepartners) kunnen op de Dienst technologie gebruiken die persoonlijke informatie verkoopt zoals gedefinieerd door de CCPA-wet. Als u zich wilt afmelden voor het gebruik van uw persoonlijke gegevens voor op interesses gebaseerde reclamedoeleinden en deze potentiële verkopen zoals gedefinieerd onder de CCPA-wetgeving, kunt u dit doen door de onderstaande instructies te volgen.

Houd er rekening mee dat elke opt-out specifiek is voor de browser die u gebruikt. Mogelijk moet u zich afmelden voor elke browser die u gebruikt.

Website

U kunt zich afmelden voor het ontvangen van gepersonaliseerde advertenties zoals weergegeven door onze dienstverleners door onze instructies op de Service te volgen:

Als u zich afmeldt, wordt er een cookie op uw computer geplaatst die uniek is voor de browser die u gebruikt om u af te melden. Als u van browser verandert of de door uw browser opgeslagen cookies verwijdert, moet u zich opnieuw afmelden.

Mobiele toestellen

Uw mobiele apparaat geeft u mogelijk de mogelijkheid om u af te melden voor het gebruik van informatie over de apps die u gebruikt om u advertenties weer te geven die zijn afgestemd op uw interesses:

  • 'Afmelden voor op interesses gebaseerde advertenties' of 'Afmelden voor personalisatie van advertenties' op Android-apparaten
  • 'Beperk advertentietracking' op iOS-apparaten

U kunt het verzamelen van locatiegegevens van uw mobiele apparaat ook stopzetten door de voorkeuren op uw mobiele apparaat te wijzigen.

Privacy van kinderen

Onze Service richt zich niet tot personen jonger dan 13 jaar. We verzamelen niet bewust persoonlijk identificeerbare informatie van iemand jonger dan 13 jaar. Als u een ouder of voogd bent en u zich ervan bewust bent dat uw kind ons persoonlijke gegevens heeft verstrekt, verzoeken wij u Neem contact met ons op. Als we ons ervan bewust worden dat we persoonlijke gegevens hebben verzameld van iemand jonger dan 13 jaar zonder verificatie van de toestemming van de ouders, ondernemen we stappen om die informatie van onze servers te verwijderen.

Als we moeten vertrouwen op toestemming als wettelijke basis voor het verwerken van uw gegevens en uw land toestemming van een ouder vereist, kunnen we de toestemming van uw ouders nodig hebben voordat we die informatie verzamelen en gebruiken.

Links naar andere websites

Onze Service kan links bevatten naar andere websites die niet door ons worden beheerd. Als u op een link van een derde partij klikt, wordt u naar de site van die derde partij geleid. Wij adviseren u ten zeerste om het privacybeleid van elke site die u bezoekt te lezen.

Wij hebben geen controle over en aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van sites of diensten van derden.

Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. Wij zullen u op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen door het nieuwe privacybeleid op deze pagina te plaatsen.

We zullen u dit laten weten via e-mail en/of een prominente kennisgeving op onze service, voordat de wijziging van kracht wordt, en we zullen de datum 'Laatst bijgewerkt' bovenaan dit privacybeleid bijwerken.

U wordt geadviseerd dit Privacybeleid regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen. Wijzigingen in dit privacybeleid zijn van kracht zodra ze op deze pagina worden geplaatst.

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

  • Door deze pagina op onze website te bezoeken: https://www.glucowatches.com
  • Door ons een e-mail te sturen: healthytimepieces@gmail.com